Aan het einde van het schooljaar neem je afscheid van de basisschool en zet je de stap naar het voortgezet onderwijs. Je gaat met je ouders op zoek naar de school die het best bij je past. Kom kennismaken met Vakcollege Rijnmond!
Dé vmbo school voor basis-, kader- en gemengde leerweg in de regio voor doeners en denkers. We bieden 10 uur per week praktijkgerichte lessen en bereiden onze leerlingen voor op een duurzame toekomst. Op deze site komen jij en je ouders van alles te weten over deze superleuke middelbare school. Waar wacht je nog op?

VOOR LEERLINGEN

Ben je toe aan je NEXT LEVEL: de middelbare school voor vmbo? Wil je leren én doen? Veel praktische lessen, experimenten en doe-opdrachten? Kom dan naar Vakcollege Rijnmond. Bij ons slaagt bijna iedereen. Onze school is gezellig en er valt ook nog eens veel te kiezen. Je krijgt gewoon een superleuke schooltijd.

VOOR OUDERS

Wilt u een middelbare school waarop uw kind goed en breed wordt opgeleid voor een mooi vak of voorbereid op een mbo-opleiding? Waar goede en persoonlijke begeleiding is? En dat hij of zij daarbij ook een leuke schooltijd heeft? Dan heten wij u van harte welkom op Vakcollege Rijnmond.


MEER WETEN

Wij stellen onze school graag aan u en uw zoon of dochter voor. Ik ben Erik Hazenoot, directeur van Vakcollege Rijnmond.
Ik heet u graag persoonlijk welkom op onze school. Wij begrijpen dat naast een goede opleiding ook een leuke middelbare schooltijd voor uw zoon of dochter heel belangrijk is.
Dus heeft u als ouder de komende maanden vragen, wilt u een persoonlijk gesprek of wilt u een rondleiding door de school?
Neemt u dan gerust contact met mij op: Tel. 071 401 31 28 of mail: e.hazenoot@andreascollege.nl

Tot ziens op Vakcollege Rijnmond!
Erik Hazenoot

Brochure

Alle basisscholen ontvangen in oktober onze nieuwste Vakcollege Rijnmond-brochure. De docenten van groep 8 geven u de brochure tijdens het adviesgesprek. Mocht u de brochure dan niet ontvangen, dan sturen wij u deze graag toe. Zo kunt u alles nog eens rustig doorlezen. Wilt u de brochure ontvangen? Stuur dan een mail naar: c.vaneeden@vakcollegerijnmond.nl