Aan het einde van dit schooljaar neem je afscheid van je basisschool en ga je naar het voortgezet onderwijs. Dus moet je gaan kiezen want jij mag zelf (meestal met hulp van je ouders) de school kiezen die het best bij je past. En je bent van harte uitgenodigd om te kijken of dat onze school is.

Vakcollege Rijnmond is een vmbo school voor basis-, kader- en gemengde leerweg. In ons onderwijs staat doen centraal. Je krijgt minimaal 8 uur per week praktijkgerichte lessen en we bereiden je voor op een duurzame toekomst. Op deze site komen jij en je ouders van alles te weten over deze superleuke middelbare school. Maar natuurlijk ben je ook van harte welkom om op onze school te komen kijken. Waar wacht je nog op?

VOOR LEERLINGEN

Ben jij een echte doener? Leer je liever in de praktijk dan uit een boek? Veel praktijkgerichte lessen en doe-opdrachten? Kom dan kennismaken met Vakcollege Rijnmond. Onze school is gezellig en er valt ook nog eens heel veel te kiezen, waardoor het nog leuker is om te leren. En daarnaast slaagt bij ons bijna iedereen! Je krijgt gewoon een superleuke schooltijd.

VOOR OUDERS

Vindt u het ook belangrijk dat uw zoon of dochter een mooie toekomst tegemoet gaat? Dat hij of zij kiest voor iets wat bij ze past? Leert uw kind liever en beter uit de praktijk dan uit een boek? Waar goede en persoonlijke begeleiding is? En dat hij of zij daarbij ook een leuke schooltijd heeft? Dan heten wij jullie van harte welkom op Vakcollege Rijnmond.

MEER WETEN?

Wij stellen onze school graag aan u en uw zoon of dochter voor. Mijn naam is Erik Hazenoot, directeur van Vakcollege Rijnmond.

Ik heet u graag persoonlijk welkom op onze school. Wij begrijpen dat naast een goede opleiding ook een leuke middelbare schooltijd voor uw zoon of dochter heel belangrijk is. Dus heeft u als ouder vragen, wilt u een persoonlijk gesprek of wilt u een rondleiding door de school?

Neemt u dan gerust contact met mij op: Tel. 071 401 31 28 of mail: e.hazenoot@andreascollege.nl

Tot ziens op Vakcollege Rijnmond!
Erik Hazenoot

Brochure

Alle basisscholen ontvangen in oktober onze nieuwste Vakcollege Rijnmond-brochure. De docenten van groep 8 geven u de brochure tijdens het adviesgesprek. Mocht u de brochure niet hebben ontvangen, dan sturen wij u deze graag toe. Zo kunt u alles nog eens rustig doorlezen.

Heeft u de informatieavond gemist? U vindt de informatie hier: Presentatie Vakcollege Rijnmond informatieavond

Wilt u de brochure ontvangen? Stuur dan een mail naar:
Cees van Eeden
Teamleider klas 1 en 2
C.vaneeden@vakcollegerijnmond.nl