Schoolgids

Schoolgids 2024-2025

Nieuwsbrieven

De nieuwsbrief ontvangt u via e-mail.

Formulieren

Verlofformulier

Absentieformulier

Aanmelden

Aanmelden brugklas

Wat leuk dat jullie gekozen hebben voor Vakcollege Rijnmond.

Aanmelden voor een middelbare school gaat vanaf dit jaar net even anders dan andere jaren. Vanaf dit schooljaar is wettelijk vastgelegd dat er één centrale aanmeldweek is voor alle middelbare scholen in Nederland. Alle leerlingen kregen uiterlijk 24 maart het definitieve schooladvies van hun basisschool waarna ze zich tussen 25 en 31 maart 2024 in konden schrijven op een middelbare school naar keuze.

Heeft u de centrale aanmeldweek gemist en wilt u uw kind toch nog inschrijven bij ons op school? Stuur dan een mail naar info@vakcollegerijnmond.nl, u krijgt dan een link om uw kind digitaal aan te melden bij ons op school.

Aanmelden zij-instroom

Als u interesse heeft voor de aanmelding van uw kind in leerjaar 2 of 3 op Vakcollege Rijnmond (zij-instroom) dan kunt u uw kind op te interesselijst laten plaatsen. De interesselijst staat open van van 15 april tot en met 15 mei 2024. Bij plaatsing op de interesselijst hebben wij de volgende gegevens van uw kind nodig. Deze kunt u hier invullen. Na 15 mei ontvangt u een schriftelijke reactie waarin wij aangeven of wij over kunnen gaan tot de aanmeldprocedure voor schooljaar 2024-2025.

In de aanmeldprocedure zullen wij onderzoeken of wij uw kind definitief kunnen plaatsen. Hierbij zullen wij het onderwijskundig rapport van uw kind opvragen bij de huidige school. Tevens doen wij onderzoek naar een eventuele ondersteuningsvraag van uw kind.