Samen voor de voedselbank

1000 cup cakes en 80 kerst-boter-koeken voor de voedselbank

In de week van 12 t/m 15 december gaat Vakcollege Rijnmond meewerken aan een actie van TV West. De eerste en tweede klassen Mens-en Dienstverlening gaan cup cakes en boterkoeken bakken. Deze worden ingepakt om mee te kunnen gaan in de kerstpakketten.

Alle leerlingen van klas 1 t/m 4 kunnen in deze week boodschappen op school inleveren. Er wordt in de week hiervoor een lijstje meegegeven met wat er ingeleverd mag/kan worden. Ook zal er in die week alle praktische informatie medegedeeld worden. We hopen er met elkaar een enorm succes van te maken!

Praktische informatie Samen voor de Voedselbank

omroep-west

Hoe ziet de actie er uit?

Van 9 t/m 16 december staat Omroep West in het teken van de Voedselbank. Een week lang wordt zoveel mogelijk voedsel ingezameld, om daar uiteindelijk 4000 goed gevulde kerstpakketten van te maken. Op Radio en TV west is de actie steeds op de voet te volgen. Naast Omroep West is ook supermarktketen Hoogvliet inleverpunt voor voedsel en diverse scholen, verenigingen en clubs in de regio. Doneren kan van 9 t/m 15 december. Dit kan op werkdagen LIVE in de uitzending bij Omroep West tussen 6.30-19.00 uur. Ook kan dit bij alle Hoogvliet supermarkten van 9 t/m 16 december en bij het mobiele inzamelpunt dat in de actieweek door de regio trekt (check voor de locaties www.omroepwest.nl).