…@Rijnmond

Vanaf dit schooljaar kunnen leerlingen uit de brugklas ook …@Rijnmond lessen volgen. Deze lessen bieden iets extra’s op het lesprogramma. Er worden verschillende activiteiten aangeboden waar leerlingen uit kunnen kiezen. Of ze nou gek zijn op sport, foto- en filmbewerking, koken, streetdance of toneel, aan iedereen wordt gedacht. Er wordt samengewerkt met diverse bedrijven en personen uit het bedrijfsleven. Zo komt DC Dance dansworkshops verzorgen, Dojo Osaka zelfverdediging en kickboksen en GDandP Design een workshop Fotografie & Design.

FOTOGRAFIE&STYLING@Rijnmond

De leerlingen konden in vijf lessen kennismaken met fotografie en grafisch ontwerp. Ze kregen van Sabrina van GDandP Design lessen in design, compositie en contrast. Maakten een uitnodiging, poster en magazine cover. En de laatste les mochten ze zelf op de foto in een fotoshoot met kleurenpoeder! Aan de lachende gezichtjes is te zien hoeveel plezier de meiden hebben gehad in deze lessen.

 

 

TAARTEN@RIJNMOND

Ook de lessen van taarten@Rijnmond zijn helaas al afgerond. De leerlingen hebben onder leiding van Maud van Rooijen geleerd om koekjes, taarten en andere heerlijkheden te maken en decoreren. Een leuke bezigheid voor de leerlingen en ook de ouders waren blij met de mooie en heerlijke resultaten!