Plezier

Wij vinden het belangrijk dat de leerlingen met plezier naar school gaan. Dit doen wij onder andere door:

Wil je meer weten over onze school? Kom dan naar onze kennismakingsdagen!

De leerlingen krijgen minimaal 8 uur praktijklessen per week. Wij zien dat onze leerlingen veel makkelijker leren door te doen en dit ook leuker vinden. Minder boeken, meer praktijk. Ook tijdens de theorielessen!

We vinden het leuk om leerlingen en hun ouders op de hoogte te houden van alles wat we op school doen. Het is eigenlijk te veel… maar op onze Instagram krijg je echt een goed beeld. Volg jij ons ook?

 

Naast de gewone lessen zijn er op Vakcollege Rijnmond ook volop leuke dingen te doen; zo hebben we ieder jaar de gaafste schoolfeesten, gaan we skieen, op kamp en kun je zelfs naar buitenland.

De Rijnmond MakerSpace is één van de vijf techniek hotspots in de regio waar leerlingen van onze school en van de basisscholen in de omgeving terecht kunnen voor een variatie aan moderne technieklessen. Van 3D-printers tot lasersnijders, alles is aanwezig om leerlingen kennis te laten maken met Smart Technology.

We organiseren ook projectweken, bijvoorbeeld Rollend Rijnmond: een soort festival op ons terrein waarbij iedere leerling zich kan inschrijven om een stukje te organiseren om er een groot succes van te maken. Familie, omwonenden en alle collega’s zijn van harte welkom.