Bent u benieuwd naar onze school en heeft u nog vragen? Kom dan naar onze informatieavond! We vertellen u alles over ons onderwijs en natuurlijk is er ook voldoende ruimte om al uw vragen te stellen. Voor uw kind is er een speciaal programma met minilesjes dus die zijn ook van harte welkom.

Datum
Woensdag 31 januari 2023
Start
19.30 uur
Aanmelden
Er is een vrije inloop, dus kom gerust langs

Wat leuk dat je je naar onze Open Dag wilt komen, jij en je ouders zijn van harte welkom!

Dit jaar werken we met drie starttijden waarna jullie in een groep onder leiding van een mentor de school gaan verkennen. Elk kwartier kom je in een nieuwe ruimte waardoor je de hele school ziet en ook van alles te weten komt over onze school. Natuurlijk ga je niet met lege handen naar huis want je mag bij een heel aantal vakken ook iets doen terwijl je ouders meer informatie krijgen. En aan het eind kunnen jullie nog een heerlijke warme chocolademelk krijgen van de Ouderraad!

Zien we jullie ook?

Datum
Zaterdag 20 januari 2024

Starttijden
We werken met een vast schema, we starten om:

  • 9.00 uur
  • 11.00 uur
  • 13.00 uur
Inschrijven kan vanaf nu via deze link!  

De Rijnmond MakerSpace is één van de vijf techniek hotspots in de regio waar leerlingen van onze school en van de basisscholen in de omgeving terecht kunnen voor een variatie aan moderne technieklessen. Van 3D-printers tot lasersnijders, alles is aanwezig om leerlingen kennis te laten maken met Smart Technology.

Wat is de Rijnmond MakerSpac
De Rijnmond MakerSpace is een ruimte waar leerlingen zelf aan de slag gaan met met 3D (printen, tekenen en ontwerpen), lasersnijden, homestyling, robotica en met het drukken van stickers, t-shirts en logo’s, ofwel: signing. En middelbare scholieren kunnen hier ook met technisch-tekenprogramma’s oefenen, zoals AutoCAD of SketchUp. Kortom, het is allemaal veel creatiever dan de traditionele technieklessen. Van het ontwerp tot het uiteindelijke product, de leerlingen kunnen het allemaal zelf maken.

Aanmelden Basisscholen
De Rijnmond MakerSpace is ook beschikbaar voor de leerlingen uit groep 8 van de basisscholen in de omgeving. Er is een speciaal programma opgesteld verdeeld over twee dagen. Er wordt lesgegeven door docenten Vakcollege Rijnmond waardoor de leerkracht van de klas totaal ontzorgd is.

Leerkrachten van groep 8 kunnen hun klas hier opgeven.

Onze docenten van de MakerSpace nemen vervolgens contact op om de reservering definitief te maken.