.

Maak je eigen Monchou Taart

Op zaterdag 13 februari 2021 was onze allereerste Online Open Dag. De les van Vakroute Mens & Dienstverlenen leverde een overheerlijke monchoutaart op en het recept delen we hieronder graag met jullie!

In de week vooraf hebben docenten en ondersteuners Open Dag Boxen bij alle leerlingen gebracht. Hierin zaten de materialen waarmee jullie een Rijnmond Taart en een Rijnmond Huisje konden maken. Namens alle collega’s willen we jullie hartelijk bedanken voor alle fijne reacties, zowel bij de deur als de box gebracht werd als achteraf via social media en de mail.

Rijnmond Monchou Taart

Wil je zelf ook zo’n lekkere taart maken? Bekijk dan op dit blad welke ingrediënten je in huis moet halen. Ook staat de werkwijze erop maar het is natuurlijk veel leuker om mee te doen met de docent! Dus hier kun je een filmpje kijken waar stap-voor-stap wordt voorgedaan hoe jij die lekkere monchoutaart kunt maken. Eet smakelijk!

https://youtu.be/tPs79MJalE0

 

 

 

Nieuwsgierig naar Vakcollege Rijnmond?

Ben jij wel nog nieuwsgierig naar onze school? Woensdag 17 februari organiseren we nog een online informatieavond. Eigenlijk is deze voor je ouders maar natuurlijk kun jij dan ook meekijken! Inschrijven kan hier.

Nog vragen? 

Heb je nog vragen? Mail ons dan gerust op info@vakcollegerijnmond.nl

Groep 7
We krijgen best veel vragen van ouders met kinderen in groep 7 dat zij ook graag kennis willen maken met onze school. Helaas is regionaal afgesproken dat wij in ieder geval tot maart alleen (online) kennismakingsdagen mogen organiseren voor groep 8. Maar we denken erover om in mei of juni nog iets speciaal voor groep 7 te organiseren. Houdt onze website of de social media in de gaten om je aan te melden.