Open Dag

Welkom

Wat leuk dat je je aan wilt melden voor de onze Open Dag, je bent van harte welkom! Tijdens onze Open Dag start je met een klein groepje leerlingen in een leslokaal, daar krijg je van je mentor al de eerste informatie over onze school en leer je elkaar ook wat beter kennen. Je mentor blijft ook de hele Open Dag bij jullie groepje en die kun je alle vragen stellen die je maar wilt.

Nadat je je eerste mini-mentorlesje hebt gehad, ga je kennismaken met Vakroute Techniek en Vakroute Mens & Dienstverlenen. Daar krijg je echt een minilesje zodat je makkelijker kunt kiezen welke Vakroute echt is voor jou is. Oh en de sportdocenten die staan ook al te trappelen want die hebben een heus lasergameparcours voor jullie in de gymzaal uitgezet!

Aanmelden

Je kunt je hieronder opgeven. Oh en je kunt alleen jezelf opgeven dus als je graag met vriendjes/vriendinnetjes in een groepje wilt, zorg dan dat zij zich voor dezelfde tijd en ingang opgeven en dat je tegelijkertijd aankomt bij onze school. Het maakt overigens helemaal niet uit voor het programma welke ingang je kiest, jullie gaan allemaal hetzelfde doen alleen in andere volgorde.

Corona

Vanwege Corona hebben we verschillende maatregelen genomen:

  • Ouders, broertjes, zusjes en andere familieleden zijn deze dag niet welkom
  • Het is groep 8 only! Voor groep 7 zijn we aan het bekijken of we later dit jaar nog een kennismakingsmiddag kunnen plannen.
  • Je komt alleen in aanraking met (ongeveer) 24 leerlingen die bij dezelfde ingang binnenkomen. We gebruiken alleen onze grote praktijklokalen en je komt niet in aanraking met de andere groepen.
  • Je bent verplicht om je aan te melden. Deze gegevens hebben wij nodig om de GGD te kunnen helpen als Bron- en contactonderzoek nodig is.

De wereld kan momenteel iedere dag anders zijn. Het kan dus zo zijn dat de overheid besluit dat de Open Dag op een andere wijze moet worden georganiseerd of dat er aanvullende maatregelen nodig zijn. Als dit zo is, ontvang je deze informatie van ons via het opgegeven mailadres.

Alvast veel plezier!

Aanmelden

  1. Kies bovenaan bij ‘afspraaktype’ welke ingang je wilt. Je kunt kiezen tussen rood, wit en blauw.
  2. Kies onderaan de tijd waarop je wilt komen
  3. Vul je gegevens in
  4. Klik op de knop ‘afspraak bevestigen’

Wil je graag met vriendjes/vriendinnetjes in een groepje, zorg dan dat zij zich voor dezelfde ingang en tijd kiezen en dat je tegelijkertijd aankomt bij onze school.